Home / Rheden-Regiobode / Sprookjesconcert in Theothorne

Sprookjesconcert in Theothorne

DIEREN – Op zondag 19 mei wordt er een sprookjesconcert gegeven in Schouwburg Theothorne in Dieren. Het concert is een samenwerking tussen Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren, Theatergroep DND Gold uit Spankeren en Kinderopvang Kinder Service Hotels. Muziek, beeld en sprookjesvertelling komen samen in de voorstelling. De zaal is open vanaf 13.30 uur, het concert begint om 14.00 uur. De toegang is 7 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Lees ook

VV Dieren zoekt nieuwe speelsters

DIEREN – Het eerste dameselftal van vv Dieren is op zoek naar nieuwe speelsters. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.