Home / Rheden-Regiobode / Spreekuur HVR Rheden

Spreekuur HVR Rheden

VELP/DIEREN – De huurdersvereniging Rheden houdt maandelijks spreekuur op diverse locaties. Elke tweede en vierde dinsdag van de maand kunnen huurders tussen 19.00 en 20.00 uur terecht aan de Dr. Schaepmanstraat 17 in Velp. Elke derde maandag van de maand is er van 19.30 tot 20.30 uur een spreekuur in de Ontmoetingskerk in Dieren. In de maanden juli en augustus zijn er in Dieren geen spreekuren, in Velp gaat het spreekuur ook in de zomer door. Dit is helaas in vorige edities fout vermeld in deze krant, maar dit zijn dus de juiste tijden.

info@hvr-velp.nl

Lees ook

Gemeenteraad akkoord met garantstelling voor zonnepark De Bocht

DIEREN – De gemeente Rheden gaat garant staan voor een deel van de lening die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.