Home / Brummen-Regiobode / Sportief wandelen en fietsen in Klarenbeek

Sportief wandelen en fietsen in Klarenbeek

KLARENBEEK – Sportief wandelen door de landerijen, bossen en over wegen rondom Klarenbeek kan iedere eerste en derde woensdag ochtend. Er wordt gestart om 9.30 uur vanaf het MFC te Klarenbeek aan de Bosweg. Opgeven hoeft niet vooraf en er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop om ongeveer 11.00 uur, kan er gezellig een kopje koffie of thee gedronken worden in De Brug, het horeca gedeelte van het MFC. De afstand die meestal gelopen wordt is tussen de 6 en 8 kilometer. Op dinsdag 28 mei is er een avondwandeling die start om 18.30 uur. De afstand die dan gelopen wordt is 10 kilometer. Onderweg worden de lopers getrakteerd op een vers kopje koffie of thee.
Iedere tweede en vierde woensdag van de maand kan er een fietstocht worden gemaakt. De start is om 18.30 uur vanaf het MFC te Klarenbeek. Aanmelden is niet nodig. Onderweg wordt altijd gestopt voor een vers kopje koffie of thee. Hiervoor staat een bakje klaar voor een vrijwillige bijdrage. De afstand die gefietst wordt is 10 kilometer. Aankomst is rond de klok van 21.00 uur. Het fietsen gaat de hele zomer door totdat de wintertijd weer ingaat.

Lees ook

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Zaterdag 21 september wordt er ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.