Home / Rheden-Regiobode / Spelltjes met Spanso

Spelltjes met Spanso

SPANKEREN – Donderdag 9 mei hebben de leden van de ouderensoos Spanso een gezellige middag samen, zoals gebruikelijk vanaf 14.00 uur in het Dorpshuis in Spankeren. Er kan een spelletje gespeeld worden of een kaartje worden gelegd onder het genot van een hapje en een drankje. Op donderdag 30 mei staat er nog dauwtrappen op het programma, daarna zit het eerste half jaar van het seizoen er op. De bijeenkomsten van Spanso beginnen dan weer in september.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.