Home / Brummen-Regiobode / Sfeervolle Koningsfeesten in Empe

Sfeervolle Koningsfeesten in Empe

EMPE – Op zaterdagavond 20 april werd het feestseizoen in Empe geopend. De Oranjevereniging Empe organiseerde de GK party in de feesttent aan de Ganzekolk. De GK party was een gezellige feestavond waarbij de band Melrose en DJ Martin optraden. Vrijdagavond 26 april was het opnieuw feest in Empe.
Koningsnacht werd gevierd. Op de goed bezochte avond werd er uitzinnig gefeest op de muziek van de liveband Prezz en DJ Remco.
Op Koningsdag werd er in de feesttent het Wilhelmus gezongen om vervolgens te kijken naar het plaatselijke talent in Empe’s Got Talent. Koningsdag werd afgesloten met en een optreden van de Disco Kings, waar nog even lekker gedanst werd. In augustus zijn de Oranje feesten gepland op 9 en 10 augustus.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.