Home / Brummen-Regiobode / Seizoensafsluiting Vrouwen Aktief

Seizoensafsluiting Vrouwen Aktief

EMPE – Het seizoen van Vrouwen Aktief Empe / Tonden nadert weer zijn einde. Maar niet voordat Jan Huttinga een avond lang vertelt over de Kroonjuwelen van Het Loo op dinsdag 21 mei om 19.30 uur in ‘t Oortveld in Empe. Huttinga is meer dan 32 jaar werkzaam geweest als jachtopziener op het landgoed en heeft natuurfotografie als hobby. Vrouwen Aktief sluit het seizoen daarna definitief af met een avond over thee, speciaal voor de leden. Ilse Beemsterboer uit Empe neemt het publiek dan mee in de geheimen van een goed kopje thee. Vrouwen die lid willen worden van deze actieve vereniging zijn in september van harte welkom om een keer een avond bij te wonen. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Maaike Langelaan, vrouwenaktief.empetonden@gmail.com of tel. 06-43392584.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.