Home / Brummen-Regiobode / Seizoensafsluiting Ouderenbelang

Seizoensafsluiting Ouderenbelang

EERBEEK – Vereniging Ouderenbelang Eerbeek sluit het seizoen 2018 – 2019 vrijdagmiddag 10 mei af met een feestelijke bijeenkomst. Het duo Fris van Droad verzorgt een muzikale middag met liedjes en anekdotes in het Achterhoeks dialect. De middag wordt afgesloten met een paar rondes bingo, waar weer mooie prijzen voor zijn ingekocht. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en vindt plaats in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. De entree bedraagt 3,50 euro per persoon.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.