Home / Brummen-Regiobode / Schoolvoetbal in Brummen

Schoolvoetbal in Brummen

BRUMMEN – Op woensdag 8 mei wordt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van Brummen gehouden. De wedstrijden, die om 13.30 uur beginnen, worden gehouden op sportcomplex De Hazenberg van Sportclub Brummen. Er doen 35 teams mee, bestaande uit leerlingen van de groepen 3 en 4 tot en met 7/8. Dit betekent dat 315 leerlingen van de basisscholen uit Brummen, Hall, Leuvenheim en Empe actief zullen zijn. De wedstrijden worden geleid door eigen scheidsrechters. De organisatie is in handen van de jeugdafdeling van de Brummense voetbalclub. Het evenement wordt gesponsord door Sportcentrum Hippmann en Primera Bosman. De prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur. De winnende elftallen in de groepen 7/8 mogen op 15 mei in Eerbeek meedoen met de regiofinales.

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.