Home / Brummen-Regiobode / Samen aan de slag voor buurtvorming in Tuin van Loenen

Samen aan de slag voor buurtvorming in Tuin van Loenen

LOENEN – In een nieuwe wijk is het belangrijk dat samen de schouders eronder worden gezet om er een leefbare buurt van te maken. Een van de nieuwe bewoners van de nieuwste wijk van Loenen, die De Tuin van Loenen (Hameinde) wordt genoemd, kwam ‘s avonds thuis en hoorde veel gelach op de Hoenderrikken. Wat bleek: een aantal buren was op De Boerboom bezig met grote bezems het grind en zand tussen de pas gelegde straatstenen te vegen. Naast elkaar liepen ze heen en weer onder het motto: “Wij helpen de stratenmakers maar, want het gaat niet regenen en dit is goed voor de weg.”
Een mooi staaltje dus van buurtvorming in de nieuwe Tuin van Loenen!

Foto: Martien Kobussen

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.