Home / Doesburg-Regiobode / Rock, folk, blues en classics op open podium

Rock, folk, blues en classics op open podium

DOESBURG – Het open podium van Gasthuiskerk Doesburg gaat op zondag 5 mei om 14.30 van start met het akoestische duo JustUs 2. De tweede artiest van de middag is singer-songwriter De As uit Amsterdam. Na de pauze is het podium voor folkformatie Boanna Boyne.

JustUs 2 bestaat uit gitarist Tom Kreijne en zangeres Lisanne Kaal. Kreijne was al eens eerder te gast in Doesburg. Tom en Lisanne zingen classics als What About Us, Country Roads of Bad Moon Rising.
De Amsterdamse singer-songwriter De As, in het gewone leven René de Vries, is onder de vleugels van het Amsterdam songwriters guild (ASG) regelmatig te zien en te horen van Groningen tot Maastricht. Zijn muziek is een akoestische Nederlandstalige mengeling van smartlap, rock en blues.
Folkband Boanna Boyne doet tijdens zijn voorjaarstoer 2019 ook de Gasthuiskerk aan. De band speelt traditionele folksongs en maakt daarbij gebruik van uiteenlopende instrumenten en meerstemmige zang. De bandleden delen een gezamenlijke passie voor Ierland en folkmuziek.
Het open podium Gasthuiskerk Doesburg begint om 14.30 uur. De toegang is gratis.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Doesburg Vertelt: Margreet Frankot: ‘De schat in het postkantoor’

Zo’n honderd jaar geleden vond een bouwvakker op de zolder van het voormalige postkantoor van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.