Home / Brummen-Regiobode / Ringsteken bij de IJsselmenners

Ringsteken bij de IJsselmenners

HALL – Woensdagavond 8 mei houdt koetsiersvereniging De IJsselmenners in Hall de tweede ringsteekwedstrijd van het seizoen. Elaine Göbel en Linda Felkers (foto) zullen met paarden Barca en Zorro hun titel gaan verdedigen. De wedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gehouden aan de Domineeskamp in Hall, die hiervoor kort wordt afgesloten voor verkeer. Er staan drie ringsteekpalen opgesteld en de aanspanningen rijden via het Streppelbad een rondje. Er worden twee omlopen gereden van elk drie rondes, waarbij dus maximaal 18 ringen kunnen worden gestoken. Bij een gelijk aantal ringen vindt er nog een barrage plaats, waarbij ook op tijd wordt gereden.

Foto: Marjolein van Leeuwen, www.marjoleinfotografie.nl

Lees ook

Empese schreef boek Longeren met TAKT

EMPE – Mireille den Hoed uit Empe schreef een boek waarin alles staat over longeren. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.