Home / Rheden-Regiobode / Rhedens college buurt in dorp Rheden

Rhedens college buurt in dorp Rheden

RHEDEN – Zaterdag 18 mei, van 10.30 tot 12.00 uur, zijn burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij aanwezig op het dorpsplein in Rheden. De collegeleden willen graag op een ongedwongen manier in gesprek met inwoners. Vanaf 10.30 uur staat de Ik buurt mee! Keet bij het dorpsplein op de hoek van de Dorpsstraat en Groenestraat. Inwoners zijn van harte uitgenodigd voor een kop koffie/thee en een praatje.

Lees ook

Katholieke Illustraties te geef

ELLECOM – Bij het opruimen stuitte Joop Zijlsta uit Ellecom op een flinke stapel Katholieke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.