Home / Rheden-Regiobode / Rebelle maakt zich op voor jubileumfeest

Rebelle maakt zich op voor jubileumfeest

DIEREN – Op 1 juni dit jaar bestaat de volleybalvereniging Auto van Oort / Rebelle veertig jaar. In die afgelopen veertig jaar heeft de vereniging veel spelers zien komen en gaan. De vereniging wil het jubileum graag vieren met iedereen die ooit bij de club heeft gespeeld, training heeft gegeven of op een andere manier betrokken is geweest is bij de vereniging. Op zaterdag 1 juni wordt een groot jubileumfeest gegeven, mèt reünie en Rebelle-museum, in Theothorne in Dieren. Het wordt een groot feest met muziek van de band Sound of the Week en DJ Cier de Jong. “Wij hopen je graag te mogen verwelkomen op onze feestavond om het veertigjarig bestaan goed met elkaar te vieren. Mocht je nog leden kennen, schroom dan niet om dit met ons te delen. Hoe meer leden hoe meer vreugd”, aldus de jubileumcommissie.

avojubileumcommissie@hotmail.com

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.