Home / Rheden-Regiobode / Reanimeren kun je leren

Reanimeren kun je leren

DIEREN – Radio 10 en het Rode Kruis houden zaterdag 25 mei voor de tweede keer de Somertijd Reanimatiedag. Op meer dan twintig locaties door heel Nederland kunnen deelnemers gratis de basis van reanimatie leren onder het motto ‘Door een uur te geven, red je een leven!’ Rode Kruis afdeling Veluwezoom, houdt 15 juni zo’n cursus in het gebouw aan de Van Hogendorpstraat 10 in Dieren. De tijden zijn van 09:00 tot 13:00 uur, er is die dag plaats voor twaalf mensen. Als er meer aanmeldingen zijn, zal er een nieuwe datum gepland worden. Er kunnen maximaal 24 mensen aan deze actie deelnemen. Opgeven kan bij Lenie Quint via lquint@rodekrius.nl, of middels een briefje in de brievenbus in de van Hogendorpstraat 10, met de naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer.

Lees ook

Brandweer oefent bij Jumbo in Dieren

DIEREN – De vrijwillige brandweer uit Dieren heeft donderdagavond een brandoefening gehouden bij Jumbo supermarkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.