Home / Doesburg-Regiobode / Poëzie, fluit en hobo op Kunstwandelroute

Poëzie, fluit en hobo op Kunstwandelroute

HUMMELO – Op de Poëzieklinkplek langs de Kunstwandelroute in Hummelo wordt zondag 5 mei een optreden verzorgd met muziek en poëzie. Tussen 14.30 en 16.00 uur klinkt muziek en woord door het Hummelse bos op landgoed Enghuizen. Mario Cannas bespeelt Sardische fluit en Rob Wijnands hobo. Zij zorgen samen met de dichters Lidwiene Vermeij en Margot Veldhuizen voor een gevarieerd programma.
De Hummelose Kunstwandelroute is iedere dag tussen zonsopkomst en zonsondergang te bezoeken tot en met Pinkstermaandag 10 juni. Langs de 3,5 kilometer lange wandeling over het landgoed staan 35 kunstwerken. De routebeschrijving annex catalogus is voor 5 euro verkrijgbaar bij hotel De Gouden Karper of bij café FF naar Steef in Hummelo. Deze locaties zijn tevens het begin- en eindpunt van de route, die dit jaar haar twintigste editie beleeft.
De Poëzieklinkplek is alleen op de zondagmiddag ‘bemensd’, maar verder op ieder moment de ideale plek om gedichten te lezen en te genieten van de stilte. De Poëzieklinkplek bevindt zich aan de route op 200 meter van De Klevenhorst, de boerderij waar bij slecht weer naar toe wordt uitgeweken.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.