Home / Algemeen / Plantjesmarkt en ruilbeurs in Eerbeek

Plantjesmarkt en ruilbeurs in Eerbeek

EERBEEK – KMTP Groei & Bloei Veluwezoom houdt zondag 19 mei een gezellige plantjesmarkt aan de Charlotte van Bourbonlaan 24 in Eerbeek. Ook worden in de tuin van Gerrit en Tineke Mäkel stekjes geruild en worden demonstraties bloemschikken gegeven.

De jaarlijkse voorjaars-stekkenruilbeurs en de plantjesmarkt worden dit jaar samengevoegd tot één evenement. De hobbykwekers van Groei & Bloei staan er met hun ‘andere dan anders’ plantjes achter het huis. Hier wordt weer een gezellige drukte verwacht en door de ‘hobbyprijzen’ van de plantjes zal hopelijk een levendige handel ontstaan. Ali en Marjo gaan weer bloemschikken en verkopen de mooiste bloemstukken.
Op het zeil op de oprit voor de garage kunnen bezoekers vanaf 12.00 uur overtollige plantjes, zaden, knollen en dergelijke deponeren om anderen hiermee gelukkig te maken. Bij dit zeil begint om 13.00 uur de eerste belronde en iedereen mag naar believen één plant of knol van het zeil meenemen. De belronden gaan door totdat alles meegenomen is.
De plantjesmarkt duurt van 12.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

De prachtige en diervriendelijke tuin van de familie Mäkel Zal weer veel in bloei staan. De vele nestkastjes zijn vrijwel allemaal bezet geweest of nog bezet; door vogels of insecten die in de weelderige tuin genoeg te eten vinden. Ook krijgt de familie dagelijks bezoek van een ree met een gebroken poot die komt eten en vliegen er talrijke vlinders rond.

Lees ook

Missiekruis blijft in Klarenbeek op oude plek

KLARENBEEK – Het Missiekruis tegenover Het Boshuis, de voormalige parochiekerk van Klarenbeek, krijgt geen nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.