Home / Brummen-Regiobode / Oranjefeesten in Tonden

Oranjefeesten in Tonden

TONDEN – Op vrijdag 24 mei gaan in de Tonden de Oranjefeesten van start. Om 18.30 uur opent de inschrijving voor het vogelschieten. Om 21.00 uur is er groot feest in de tent met DJ Remco. Zaterdag 25 mei beginnen om 13.00 uur de familiespelen. Ook het ringsteken staat dan op het programma. Vanaf 13.30 uur gaan de dames de strijd aan. Op zaterdagavond is de tent vanaf 21.00 uur open. Bezoekers kunnen dan Happy Høken. De Kisjeskearls spelen het dak van de tent. De avond wordt afgesloten met een optreden van de Confetti Ravers. Zondag 26 mei treedt voor de 26e keer de band Boh Foi Toch op. Vanaf 12.30 uur is de tent open en vanaf 13.30 uur is er muziek.

www.ovtonden.nl

Lees ook

Vrouwenteam Dutchess of the Sea klaar voor de zwaarste roeitocht ter wereld

TONDEN – Voor Bela Evers uit Tonden (52) en haar roieteam Remke van Kleij (58), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.