Home / Rheden-Regiobode / Oranjefeest in Laag-Soeren

Oranjefeest in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Oranjestichting Laag-Soeren heeft hard gewerkt aan een mooi programma voor het jaarlijks Oranjefeest. Vrijdag 10 en zaterdag 11 mei is er van alles te doen in en om de feesttent in het weiland van Pasman.

Het feest begint vrijdag 10 mei om 19.00 uur met ringsteken. Dames en heren vanaf zestien jaar kunnen zich vanaf 18.30 uur hiervoor opgeven. Vanaf 21.00 uur gaat de feestavond van start met muziek van DJ Hamer.
Zaterdag 11 mei om 10.30 uur verzamelen de deelnemers aan de optocht zich bij de muziektent, waar wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden om 10.45 uur de opening verricht. De optocht vertrekt om 11.00 uur, uiteraard onder muzikale aanvoering van Sempre Crescendo. Rond 12.30 uur komt de optocht aan bij de feesttent, waar koffie, thee en fris met een krentenbol klaarstaat. Tussen 12.30 en 16.00 uur zorgt Vbreda Inc. voor de muziek.
Het vogelschieten gaat om 14.00 uur van start. Dames en heren vanaf zestien jaar kunnen meedoen. Deelname kost 7,50 euro. Dames vanaf zestien jaar kunnen bovendien meedoen aan het vogelknuppelen.
De feestavond met Sinn Live gaat om 20.00 uur van start met de prijsuitreiking van de optocht, het vogelschieten en vogelknuppelen.

Lees ook

Vergadering IJsvereniging gaat niet door

LAAG-SOEREN – De ledenvergadering van de IJsvereniging Laag-Soeren, die zou worden gehouden op maandag 7 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.