Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe opzet Paardenspektakel Beekbergen

Nieuwe opzet Paardenspektakel Beekbergen

BEEKBERGEN – In de laatste week van juni worden in Beekbergen de internationale menwedstrijden en het NK voor vierspannen gehouden. In plaats van in de zomervakantie is het spektakel dit jaar in juni. En dat is niet de enige verandering. Ook de opzet van het terrein ondergaat een grote verandering ten opzichte van de voorgaande edities.

Het VIP paviljoen, Kidsdorp, de showpiste en het Strodorp met Country Fair komen allemaal bij elkaar centraal op het terrein te liggen. “Het was even puzzelen met de terreinindeling”, vertelt organisator Mieke van Tergouw. “We wilden alles wat meer bij elkaar zodat het nóg gezelliger wordt. En het was de wens van onze VIP’s om wat dichter op het hele gebeuren te zitten. Deze opzet maakt het niet alleen voor het grote publiek een stuk aantrekkelijker, ook voor onze standhouders is er zo meer toeloop naar alle winkeltjes.”
Ook de nieuwe datum komt uit de evaluatie van de vorige editie. “Het Paardenspektakel viel vorig jaar middenin de zomervakantie, waardoor de mogelijkheden voor relatiemarketing niet optimaal konden worden benut door onze sponsoren”, vertelt Van Tergouw. “Bovendien past deze datum in juni mooi in de wedstrijdkalender.”
Het Paardenspektakel Beekbergen vindt plaats van 27 tot en met 30 juni op de terreinen van Riant Equestrian Centre aan de Bruggelerweg. De toegang is op alle dagen gratis.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.