Home / Brummen-Regiobode / Nationale Molendag op De Middelste Molen

Nationale Molendag op De Middelste Molen

LOENEN – Ook de Middelste Molen in Loenen viert zaterdag 11 mei Nationale Molendag. De Middelste Molen is dan van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Elk uur draaien de oude machines om papier te maken. Voor kinderen is er ook iets leuks te doen: een badeendjesrace in de Sprengenbeek waar de Molen aan ligt. Om 11.30 uur en 15.00 uur wordt een race gehouden. De badeendjes zijn op de dag zelf te koop voor 2 euro per stuk op De Middelste Molen. Iedereen die de Molen bezoekt kan ook zelf een velletje papier met watermerk scheppen. De Middelste Molen is gelegen aan Kanaal Zuid 497 te Loenen.

Lees ook

Empese schreef boek Longeren met TAKT

EMPE – Mireille den Hoed uit Empe schreef een boek waarin alles staat over longeren. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.