Home / Brummen-Regiobode / Mooie opbrengst collecte voor Gehandicaptensport en vv Loenermark

Mooie opbrengst collecte voor Gehandicaptensport en vv Loenermark

LOENEN – In de eerste week van april is weer gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. De helft van de opbrengst van de collecte in Loenen en Eerbeek was bestemd voor het G-team van voetbalvereniging Loenermark.

“We hebben een geweldige collecteweek gehad”, laten Robert Lippmann en Hester de Jong van de organisatie weten. “Met maar liefst dertien collectanten zijn we op pad gegaan in Loenen en Eerbeek. We zijn erg blij met en dankbaar voor hun inzet evenals met het behaalde resultaat.” De groep heeft maar liefst 1378,15 euro opgehaald, waarvan de helft rechtstreeks naar het G-team gaat.
Het is nog niet gelukt om in alle straten in Loenen en Eerbeek te collecteren en daar zouden Robert en Hester graag verandering in brengen. “Het zou natuurlijk super zijn als we volgend jaar wel genoeg collectanten hebben. Collecteren heeft misschien een wat negatief imago, maar feitelijk zijn er maar weinig mensen die dit zo zien, integendeel zelfs, er zijn veel mensen die een potje klaar hebben staan. Omdat ons G-team ook nog eens de helft van de opbrengst krijgt, zijn de mensen zelfs vrijgeviger en krijgen ze interesse in het team.”
De organisatie is de collectanten dan ook heel dankbaar voor hun inzet. “Velen hebben zelfs nog wat meer straten gelopen dan gepland, om toch maar zoveel mogelijk op te kunnen halen. Een dikke pluim en extra dank aan hen. We hopen dat jullie er allemaal volgend jaar weer bij zijn en wie weet slagen we er in ons aantal uit te breiden”, aldus Robert en Hester, die vast laten weten dat nieuwe collectanten zich kunnen aanmelden via tel. 06 – 34200342 of fgs@vvloenermark.nl.

Lees ook

Tuinconcert Trio Zauberflöte in Velp

VELP – Trio Zauberflöte speelt woensdag 4 augustus in de tuin van Boekhandel Jansen & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.