Home / Brummen-Regiobode / Moederdagconcert in gemeentehuis

Moederdagconcert in gemeentehuis

BRUMMEN – Op zondagochtend 12 mei zal het HOB een speciaal Moederdagconcert spelen in het Brummense gemeentehuis. Het muziekprogramma is dit keer uitgezocht door zowel moeders van de leden als de moeders onder de orkestleden. Het optreden wordt verzorgd door het harmonieorkest en door beide opleidingsorkesten. De Vrienden van het HOB serveren ook een speciaal moederdagontbijt met allerlei lekkernijen, deels mogelijk gemaakt door Jumbo. De aanvangstijd is 11.15 uur. De zaal is open om 11.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.