Home / Rheden-Regiobode / Met de gids op stap

Met de gids op stap

RHEDEN – Op zondag 5 mei kunnen volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar op stap met een gids in Nationaal Park Veluwzoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl. Kosten voor deelname zijn voor volwassenen 8 euro voor niet-leden en 5 euro voor leden en Natuurmonumenten. Kinderen betalen 7 euro, kinderen van OERRR betalen 4 euro. De wandeling start bij het bezoekerscentrum om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Er wordt aangeraden om stevige schoenen te dragen.

Lees ook

Etalagewedstrijd Veelzijdig Velp

VELP – De komende twee weken zijn er prijzen te winnen met de etalagewedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.