Home / Rheden-Regiobode / Mensen met een beperking kunnen sporten in Rheden

Mensen met een beperking kunnen sporten in Rheden

RHEDEN – Niet voor iedereen is sporten een vanzelfsprekendheid. Wie een beperking heeft, fysiek, mentaal of psychisch, kan soms niet zo makkelijk terecht bij een club. Maar in Rheden zijn veertien sportaanbieders waar dit geen enkel probleem is, laat een nieuwe folder zien.

Sporten en bewegen moet namelijk ook in de gemeente Rheden en Rozendaal de normaalste zaak van de wereld zijn. Het moet voor iedereen mogelijk zijn, ongeacht handicap of beperking. Daar hebben Uniek Sporten en Sportbedrijf Rheden hun missie van gemaakt. Het resultaat: binnen de grenzen van de gemeente Rheden kan deze doelgroep kiezen uit verschillende sporten. Om dit aanbod binnen de gemeente inzichtelijk te maken hebben Uniek Sporten en Sportbedrijf Rheden samen een folder gemaakt waarop alle veertien sportaanbieders worden vermeld. Bij deze sportaanbieders worden speciale lessen en/of trainingen verzorgt voor mensen met een beperking. Tevens zijn de sportaanbieders vermeld waarbij de doelgroep terecht kan binnen de reguliere lessen. Binnen deze lessen is er dan wel ruimte en expertise aanwezig om sporters met een beperking de juiste aandacht te geven. De folder is op verschillende centrale plekken in de gemeente te vinden. Meer informatie is ook te vinden op de site van Uniek Sporten.

www.unieksporten.nl

Lees ook

Etalagewedstrijd Veelzijdig Velp

VELP – De komende twee weken zijn er prijzen te winnen met de etalagewedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.