Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in de Oude Jan

Meditatie in de Oude Jan

VELP – De Oude Jan in Velp opent haar deuren weer voor een meditatie op dinsdag 21 mei. Aan de hand van muziek en meditatieoefeningen proberen bezoekers de innerlijke stilte te vinden. Om 20.00 uur start de bijeenkomst met koffie en thee, daarna wordt de stilte opgezocht. De meditatie duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vanwege de temperatuur is het raadzaam een warm vest of fleecedeken mee te nemen. In plaats van entree wordt er om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Al 11 jaar spant Open Coffee Velp zich in om zzp’ers, starters, freelancers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.