Home / Rheden-Regiobode / Mantelzorgcafé in Rheden

Mantelzorgcafé in Rheden

RHEDEN – Op maandag 13 mei is er in het Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden een Mantelzorgcafé. Deze keer is fysiotherapeut Simon Wijnands te gast. Hij gaat het hebben over klachten die hij in de praktijk het meest tegenkomt bij mantelzorgers.

In het kader van ‘goed voor jezelf zorgen’ geeft Simon informatie en tips over overbelastingsklachten en ook hoe overbelasting kan worden voorkomen. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen. Mantelzorgers uit de gemeente Rheden en Rozendaal zijn welkom. Ook thuiszorgmedewerkers en andere zorg-en hulpverleners die geïnteresseerd zijn, evenals vrijwilligers die te maken hebben met mantelzorgers, zijn van harte welkom.
De zaal is om 13.30 uur open en het programma begint om 14.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje in de Brasserie. Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk tot en met 8 mei via tel. 026 – 3707070 op werkdagen van 9.30 tot 11.30 uur. Daarbuiten kan men inspreken of e-mailen naar info@mvtrheden.nl Als er hulp bij vervoer nodig is of vervanging voor de thuissituatie kan dit bij aanmelding worden gemeld.

Lees ook

Tuin van Sjef open

VELP – De Tuin van Sjef in Velp is zondag 25 september weer open. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.