Home / Brummen-Regiobode / Loenermark bedankt vrijwilligers

Loenermark bedankt vrijwilligers

LOENEN – Op zaterdag 11 mei houdt de voetbalvereniging Loenermark de jaarlijkse dank-je-wel avond voor alle vrijwilligers van de club. Gewoonlijk wordt deze avond op de laatste zaterdagavond van april gehouden maar dit jaar viel dit samen met Koningsdag.

Alle kantinemedewerkers, (jeugd)leiders, (jeugd)trainers, (jeugd)scheidsrechters, commissieleden, de VUT-ploeg, mensen van het onderhoud (velden, terrein en accommodatie) oftewel: iedere vrijwilliger die in het seizoen 2018-2019, op wat voor manier dan ook, een steentje heeft bijgedragen voor de club, is uitgenodigd voor deze dank-je-wel-avond. Ook het kampioenselftal Loenermark Zaal 1 wordt uitgenodigd om de avond samen met partner te bezoeken.
Het bestuur vindt dat Loenermark is een vereniging om trots op te zijn. Dat is vooral te danken aan de vrijwilligers. Zonder hun steun zal het voetballen bij Loenermark een stuk lastiger zijn .Graag wil het bestuur ieder bedanken voor de inzet. Vanaf 20.30 uur zij de vrijwilligers welkom in het clubhuis.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.