Home / Brummen-Regiobode / Lezing Özcan Akyol (Eus) bij O.V.O.V.

Lezing Özcan Akyol (Eus) bij O.V.O.V.

BRUMMEN – Özcan Akyol, beter bekend als Eus, was dinsdag 9 april te gast bij de Onafhankelijke Vrouwenvereniging Oeken-Voorstonden. Hij vertelde over zijn leven aan de hand van zijn twee romans Eus en Turis.

Geboren in een achterstand wijk in Deventer met analfabetische ouders, waarvan zijn alcoholistische vader het gezin tiranniseerde, heeft hij zich ontworsteld en door een journalistieke opleiding te volgen is hij nu een gewild literaire schrijver en columnist geworden bij onder meer De Stentor. Ook is hij regelmatig te zien in De Wereld Draait Door. Eus trok een volle zaal, er was zelfs een man aanwezig. De volgende bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 7 mei om 19.30uur in de recreatiezaal van Tolzicht. Dan komt het cabaret duo Turbo Toos en Super Stien de vrouwen een vrolijke avond bezorgen.

Lees ook

Gerrit Berends: “Er is een leven voor en na de oorlog”

LOENEN – Jan Janssen, samen met Adriaan Klomp schrijver van het boek Herinneringen aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.