Home / Brummen-Regiobode / Lezing over toekomst grijze container

Lezing over toekomst grijze container

BRUMMEN – Op woensdag 22 mei houdt PvdA in Plein Vijf in Brummen een bijeenkomst over de toekomst van het huishoudelijk afval. Vragen over de toekomst van het huishoudelijke afval komen aan bod. PvdA wil met inwoners en bedrijven in gesprek. De PvdA heeft een aantal ervaringsdeskundigen gevonden die de avond willen openen. Met hen wordt gesproken over de toekomst van de grijze container, maar ook over al het andere huishoudelijk afval. Ook zal er aandacht zijn voor het verminderen van voedselverspilling. Daarnaast is er een aantal stands ingericht voor mensen en organisaties die werk hebben gemaakt van kringloopspullen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, de inloop vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Creatief in de december

HALL -Werkplaatsatelier Drift in Hall is in de decembermaand versierd met kerstverlichting en open op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.