Lezing over pelgrimstocht naar Santiago de Compostela

DOESBURG – Henk Murraij is pelgrim, levensspecialist, levensontdekker, coach, adviseur en schrijver van de roman Durven Zijn. Op donderdag 23 mei komt hij naar Doesburg om te vertellen over zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela.

Murraij liep in 2016 vanaf zijn woning in Hedel een 3.200 kilometer lange pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Spanje. En vervolgens nog een stukje verder naar Finisterre, om bij het einde van de wereld uit te komen. Hij is ruim vier maanden onderweg geweest en heeft ervaren hoe het is om los te zijn van de vertrouwde omgeving en volledig afgestemd op zijn eigen intuïtie. Al die tijd maakte hij zelf zijn keuzes en niemand die hem vertelde dat het anders moest of dat het beter kon, maar elke dag een gevoel van vrijheid en onderweg zijn. Onderweg leerde Murraij verder kijken dan zijn eigen neus lang is en zijn angsten te doorzien. “Wie loslaat van vertrouwde patronen en vertrouwen heeft dat het altijd goedkomt, stapt in de vrije ruimte en komt in een nieuw avontuur”, aldus Murraij.

Murraij kan prachtig vertellen over zijn bijzondere pelgrimstocht, ondersteund met foto’s die hij onderweg maakte. Hij neemt zijn publiek mee in zijn voorbereidingen, wat je zoal nodig hebt onderweg en wat je vooral thuis moet laten. De lezing is interactief en er is tussendoor voldoende gelegenheid om vragen te stellen. In de pauze en na afloop signeert Murraij zijn boek Durven Zijn, waarin hij de lezer meeneemt op zijn levensreis.
De lezing begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het Meulenhuus, dat om 19.30 uur haar deuren opent. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Historische vereniging Stad en Ambt en leden kunnen deze gratis bijwonen. Andere belangstellenden betalen 5 euro entree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.