Home / Rheden-Regiobode / Lezing op Zilveren Zondag

Lezing op Zilveren Zondag

RHEDEN – Op zondag 12 mei is er in Rheden weer een Zilveren Zondag. Om 14.30 uur geeft Hans Herweijer een lezing met als titel ‘Word blij wakker- ontdek de kracht van uw dromen’. De lezing wordt gehouden in het Dorpshuis in Rheden. Tijdens deze lezing wordt geleerd hoe dromen beter onthouden kunnen worden en wat de betekenis is. Celliste Renske Béguin zorgt voor de muziek. Het evenement wordt georganiseerd door Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RiQQ in het dorpshuis in Rheden. Toegang is 6 euro inclusief een consumptie. Aanmelden is niet nodig. De Zilveren Zondag is een nieuw maandelijks cultureel café, voor en met senioren.
De volgende Zilveren Zondag valt in verband met Pinksteren op zondag 16 juni. Dan houdt boekhandel Jansen & de Feijter om 14.30 uur een literaire middag met schrijfster Josha Zwaan in De Paperclip in Velp.

Lees ook

Onderzoek naar kansen Velpse weekmarkt

VELP – Al sinds jaar en dag vindt de weekmarkt van Velp plaats op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.