Home / Rheden-Regiobode / Lezing in Ontmoetingskerk

Lezing in Ontmoetingskerk

DIEREN – Op zondag 12 mei is er om 20.00 uur een lezing in de Ontmoetingskerk te Dieren. Spreker is Jan Eerbeek.
Jan Eerbeek werkte als hoofdpredikant namens de protestantse kerken op het Ministerie van Justitie. Als predikant en politicus (in de gemeenteraad van Den Haag) heeft Eerbeek een brede visie op onze samenleving ontwikkeld. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter Exodus waar aan ex-gedetineerden begeleiding wordt geboden zodat zij een kans krijgen een nieuwe start in hun leven te maken.
In het boek “Een gedetineerde is meer dan zijn delict” vertelt Eerbeek over zijn jarenlange ervaring in het justitiepastoraat. Jan Eerbeek geeft gedetineerden in zijn boek een menselijk gezicht. De avond wordt georganiseerd door de werkgroep Geloof en Maatschappij, Raad van Kerken Veluwezoom. De toegang is vrij. Na afloop wordt een collecte gehouden.

Lees ook

Vlog-Piet gespot in Rheden

RHEDEN – Sinterklaas werkt dit jaar zoveel mogelijk thuis vanwege corona. De Pieten zullen extra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.