Home / Rheden-Regiobode / Lenteconcert in de Oude Jan

Lenteconcert in de Oude Jan

VELP – Ensemble Cantico d’Archi geeft op 19 mei om 19.30 uur een concert in de Oude Jan in Velp. Het wordt een gevarieerd programma van ongeveer een uur met muziek voor viool en piano, cello solo en strijkkwartet. Zo is onder andere werk van Bach, dansmuziek van de Weense vioolvirtuoos Fritz Kreisler en de canon van Pachelbel te horen. Bijzonder stuk op het programma is een bewerking voor strijkkwartet van Wiegala, een wiegenlied gecomponeerd door Ilse Weber in Theresienstadt. De uitvoerenden zijn Julian (12) en Valentijn (10) Jeukendrup, die deel uitmaken van de Jong Talentklas van het Conservatorium van Amsterdam en de Fancy Fiddlers en Casper Jeukendrup, Guus Jeukendrup en Mirjam Oost, die ook een toelichting bij de werken zal geven. Er kan een vrijwillige bijdrage bij de uitgang gegeven worden.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.