Home / Brummen-Regiobode / Lekker bewegen bij Mama Papa Café

Lekker bewegen bij Mama Papa Café

KLARENBEEK – Op woensdag 8 mei in het derde Mama en Papa Café in het MFC in Klarenbeek. Dit keer staan lekker bewegen en een natuurlijk medicijnkastje centraal. De peuters zijn welkom om lekker te bewegen onder leiding van de enthousiaste begeleiders van kinderopvang Klarenbeek. De papa’s en mama’s, maar ook opa’s en oma’s, kunnen zich ondertussen laten inspireren door de natuurlijke essentiële oliën die consulente Inge Veenhuis presenteert. Hiervoor wordt en bijdrage gevraagd van 2 euro. Het Mama en Papa Café duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.