Home / Nieuws / Leer ondernemend Rheden en De Steeg kennen tijdens ondernemersbeurs

Leer ondernemend Rheden en De Steeg kennen tijdens ondernemersbeurs

RHEDEN – Lang niet iedereen weet hoeveel ondernemers de dorpen Rheden en De Steeg rijk zijn. Daarom presenteren winkeliers, horeca-ondernemers, bedrijven en zzp’ers zich op dinsdag 14 mei tijdens de eerste, gratis te bezoeken, ondernemersbeurs van de ORDS in Ons Huis in Rheden.

“Het is jammer dat niet méér mensen weten hoeveel onze eigen dorpen te bieden hebben”, vinden Heleen Enklaar, Nienke Hoogstraten en Anne Bruger van de Ondernemersvereniging Rheden De Steeg (ORDS). Zij tekenden, samen met een groep ondernemers en het bestuur van de ORDS, voor de organisatie van deze eerste ondernemersbeurs, een markt waar ondernemers uit beide dorpen zich kunnen presenteren.
“We willen graag kennismaken met onze klanten, inwoners van de dorpen, maar ook met elkaar”, leggen de ondernemers het eerste doel van de beurs uit. “Hoe mooi is het om elkaar als ondernemers te kunnen helpen? Maar dan moet je elkaar wel kennen.”

Onderlinge kennismaking is dus belangrijk, maar ten tweede óók kennismaking met de inwoners van de dorpen. “We willen ons graag laten zien. Je hebt geen idee hoeveel ondernemers er in Rheden en De Steeg zijn, juist ook buiten het winkelgebied. Er zijn talloze bedrijven, groot en klein, en zzp’ers die veel te bieden hebben”, aldus Heleen Enklaar. “De organisatie van deze beurs is dan ook volledig lokaal geregeld, van de zaal en de catering tot het drukwerk.”
Inmiddels hebben zich al zo’n 35 ondernemers uit Rheden en De Steeg ingeschreven, variërend van winkeliers en horeca-ondernemers tot zzp’ers op allerlei uiteenlopende vakgebieden. “Aanmelden is nog steeds mogelijk”, roept de organisatie op. “Hoe meer ondernemers meedoen, hoe leuker, maar het wordt hoe dan ook een mooie beurs met een heel breed aanbod. Elke ondernemer heeft bovendien een leuke actie of aanbieding voor de bezoekers.”

De ondernemers van de ORDS leveren graag een bijdrage aan het Triple Helix-project, waarbij ondernemers, onderwijs en overheid samenwerken. “We hebben twee studenten van het Astrum College in Velp bereid gevonden flyers en banners voor ons te ontwerpen”, zegt Nienke Hoogstraten. “Ze hebben mooi materiaal gemaakt en hebben zelf geleerd hoe het is om mee te werken aan de organisatie van de beurs.” De gemeente Rheden levert een facilitaire bijdrage en is bovendien met twee stands vertegenwoordigd op de beurs.

De ondernemersbeurs wordt dinsdag 14 mei gehouden bij Ons Huis in Rheden en duurt van 18.30 tot 21.30 uur. Wethouder Ronald Haverkamp verricht om 18.30 uur de opening. De toegang is gratis, evenals een kop koffie of thee. Bovendien heeft elke ondernemer wel een leuke aanbieding.
Ondernemers die zich nog willen aanmelden om mee te doen, kunnen een e-mail sturen naar Heleen Enklaar via info@ondernemersmarkt.nl.

Lees ook

Extra behandeling voor bomen langs Kanaalweg

DIEREN – 26 Bomen langs de Kanaalweg (N786) in Dieren krijgen een extra behandeling van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.