Home / Doesburg-Regiobode / Kunstmarkt in Hummelo

Kunstmarkt in Hummelo

HUMMELO – Op zondag 5 mei wordt er in Hummelo een kunstmarkt gehouden. De markt is van 11.00 tot 17.00 uur te bezoeken op de parkeerplaats van FF naar Steef. Er zijn 30 exposanten met diverse werken zoals beelden, keramiek, emailles, textielkunst, schilderijen en sieraden. Ook zijn er demonstraties door leden van het beeldhouwerscollectief uit Doetinchem en is er levende muziek. Tegelijkertijd is er op het Landgoed Enghuizen bij Hummelo weer de bekende Kunstwandelroute te lopen. De route bestaat uit 35 beelden, een minitheater als Klinkplek en een gedichten-leesplek.

Lees ook

Gratis Energieboxen voor inwoners gemeente Bronckhorst

GEM.BRONCKHORST – Op Morgen helpt inwoners van de gemeente Bronckhorst bij het besparen van energie. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.