Home / Nieuws / Koude start zwemseizoen bij de Hangmat in Rheden

Koude start zwemseizoen bij de Hangmat in Rheden

RHEDEN – Zaterdagmorgen 4 mei om 10.00 uur ging het zwemseizoen weer van start bij zwembad de Hangmat in Rheden. De eerste zwemmers stonden al voor de opening te wachten tot de deur werd geopend. De temperatuur, 8 graden, was niet echt uitnodigend om een duik te gaan nemen .Maar de echte zwemmer liet zich daar niet door weerhouden om de eerste baantjes te trekken. Onder toeziend oog van de wethouders Gea Hofstede en Marc Budel kwamen de zwemmers al bibberend de kleedruimte uit om te gaan zwemmen. De zwemmers waren zeer positief over de temperatuur van het water, die was namelijk 23 graden. Na de getrokken baantjes was er een kop koffie met iets lekkers, dat aangeboden werd door het Sportbedrijf. Het zwembad lag er weer heel netjes bij door de inzet van de vrijwilligers. De vrijwilligers zijn iedere dinsdagochtend aanwezig om het bad netjes te houden, er is nog steeds ruimte voor nieuwe vrijwilligers.

Lees ook

Ik vind: Voorbarig

En dan verschijnt er een artikel in de krant dat een parkeerplaats aan de Laakweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.