Home / Rheden-Regiobode / Koningsdag in Rozendaal

Koningsdag in Rozendaal

ROZENDAAL – De oranjevereniging Rozendaal is weer druk geweest met de voorbereidingen voor Koningsdag. Op het feestterein bij Kasteel Rosendael is op zaterdag 27 april dan ook van alles te beleven. Om 13.30 uur verricht burgemeester Ester Weststeijn samen met Marijke Gerritsen, voorzitter van de Oranjevereniging, de officiele opening. Aansluitend zingt Evert Jan Barten, onder begeleiding van de Rosendaalsche Kapel, het Wilhelmus. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen spulletjes verkopen op de kleedjesmarkt. Tussen 14.00 en 17.30 uur kunnen kinderen in de zweefmolen, op het springkussen
en vier op een rij spelen. Ook is er een levend tafelvoetbalspel te spelen. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen vanaf 8 jaar meedoen met een lasergamespel. Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen er op het Oudhollandse gazonspelletjes gespeeld worden.

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.