Home / Brummen-Regiobode / Koningsdag in Loenen met versierde voertuigen

Koningsdag in Loenen met versierde voertuigen

LOENEN – In Loenen was het dorpscentrum De Brink de plek waar Koningsdag werd gevierd. De Nationale Feest- en Herdenkingsvereniging Loenen had voor deze dag een leuk programma samengesteld. De schooljeugd had van de Oranjevereniging op de scholen oranjespullen gekregen om de fiets of kar te versieren. De jongens en meisjes zijn hier flink mee aan de slag geweest en kwamen hiermee zaterdag naar het plein op De Brink. Een jury keurde fietsen en karretjes. De eerste prijs was voor Gemke en Jelle Drent.
Het was de bedoeling van de muziekvereniging OLTO om met de versierde voertuigjes een rondtocht door Loenen te maken. Helaas werkte het weer niet meer maar men besloot toch een kort tochtje te maken over De Kempe.
Toen iedereen terug was in De Brink kon de wedstrijd Loenen Got Talent van start gaan. De Loenense jeugd kon haar talenten laten zien. Een jury oordeelde dat Renske Verheul en Celeste Buisman de eerste prijs verdienden. Tot slot was er nog gezellige muziek in de grote zaal met een DJ.

Foto: Daniëlle Nieuwenhuis

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.