Home / Nieuws / Kleedjes voor het kasteel

Kleedjes voor het kasteel

ROZENDAAL – Het was wellicht niet de grootste markt in de regio, maar gezellig was het wel: de kleedjesmarkt bij Kasteel Rosendael in Rozendaal. Kinderen konden hun overtollige speelgoed verkopen en zo iets bijverdienen om het spaarvarken te spekken. Naast de markt was er vertier in de vorm van een zweefmolen, een springkussen en een levend tafelvoetbalspel. Er worden oudhollandse spelletjes gedaan, maar ook lasergamen was een optie. En voor degenen die iets minder actief waren, maar wel de gezelligheid zochten, was er natuurlijk de bar voor een hapje en drankje. De dag werd voor het eerst geopend door burgemeester Ester Weststeijn.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Louis van den Akker exposeert in Rheden

RHEDEN – Tot eind september is in het Dorpshuis in Rheden een overzichtstentoonstelling te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.