Home / Nieuws / Klassiekers op de weg voor OKRV

Klassiekers op de weg voor OKRV

VELP – De mooiste klassieke auto’s waren zaterdag 27 april te zien tijdens de Oranje Klassieker Rit in Velp. Maar liefst 111 exemplaren verschenen aan de start op de Van Spaenallee bij Kasteel Biljoen.

Hier stonden de auto’s voor de rit keurig in gelid opgesteld, zodat belangstellenden ze uitgebreid konden bekijken. En er viel veel moois te zien. Naast bekende, jaarlijks terugkerende voertuigen, verschenen er volgens de organisatie toch weer nieuwe en bijzondere voertuigen aan de start van deze zeventiende editie.
De auto’s maakten een rit van ongeveer 110 kilometer, waarna ze aan het eind van de middag finishten in het Villapark in Velp. Ook hier konden de voertuigen op de nodige belangstelling rekenen. Hier werd het feestje nog even voortgezet met muziek, een hapje en drankje.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.