Home / Brummen-Regiobode / Klankschalenconcert Hall

Klankschalenconcert Hall

HALL – Op vrijdagmiddag 24 mei vindt er een klankschalenconcert plaats in bij natuurboerderij de Mhene in Hall. Vanaf 15.00 uur is er ontvangst met een kopje koffie of thee. Ada de Graaf van Aruna uit Dieren zal het concert verzorgen. Liggend op een mat of zittend op een stoel, wordt men tijdens het concert ondergedompeld in de warme klanken van klankschalen en andere akoestische instrumenten. Jantine Peters verzorgt een inleidende meditatie. Na afloop kan nog worden nagepraat. Het programma is uiterlijk 17.00 uur afgelopen. Geadviseerd wordt om zelf een kussen en deken mee te nemen en gemakkelijke, niet knellende kleding te dragen. De kosten zijn 15 euro per persoon, koffie of thee is inbegrepen. Meer informatie en opgeven kan bij Jantine Peters via tel. 06 – 17369599.

www.aandachtgeeftjekracht

Lees ook

Creatief in de december

HALL -Werkplaatsatelier Drift in Hall is in de decembermaand versierd met kerstverlichting en open op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.