Home / Rheden-Regiobode / Kinderyoga en mindfulness

Kinderyoga en mindfulness

ELLECOM – In Ananda Yoga Centrum in Ellecom wordt op zaterdag 18 mei de workshop ‘Zelfvertrouwen en kracht bij kinderen en tieners’ gegeven. Tijdens deze dag leren deelnemers hoe ze op een ontspannen manier het gevoel van zelfvertrouwen bij kinderen kunnen stimuleren. Dit wordt gedaan door middel van kinderyoga-oefeningen en speelse mindfulness- en meditatietechnieken. Deze eendaagse workshop duurt van 9.30 tot 15.00 uur en wordt gegeven door Miriam Vorderman, hoofddocente Kinderyoga Opleiding, mindfulness-trainer, leerkracht en moeder.

www.anandayogacentrum.nl
tel. 0313-414893

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.