Home / Rheden-Regiobode / Kinderactiviteit Inloophuis

Kinderactiviteit Inloophuis

DIEREN – Het Inloophuis Dieren start vanaf woensdag 8 mei met een wekelijkse activiteit voor kinderen van 15.30 tot 17.00 uur. De ene week (met oneven weeknummers) zijn de kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 van de basisschool aan de beurt, de andere week (de even weeknummers) de kinderen vanaf groep 4. Woensdag 8 mei is er dus een activiteit voor de kleintjes, en woensdag 15 mei voor de leerlingen uit groep 4 en hoger. Het kan gaan om een middagje knutselen, een speurtocht door de omgeving of een leuk spel. Deelname kost 50 eurocent per keer en aanmelden is niet nodig. Het Inloophuis is te vinden aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63. Meer informatie is verkrijgbaar via joukje.faber@inloophuisdieren.nl.

www.inloophuisdieren.nl

Lees ook

Rozendaal zoekt hulp voor stembureau

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal zoekt mensen die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen het stembureau willen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.