Home / Rheden-Regiobode / Kijken en creëren in de natuur

Kijken en creëren in de natuur

RHEDEN – Cultuurbedrijf RiQQ organiseert voor de tweede keer het project kijken en creëren in de natuur. In vier bijeenkomsten leert een docent beeldende kunst de deelnemers om naar de natuur te kijken en deze weer te geven. De bijkomsten vinden plaats op woensdag 3, 10, 17 en 24 juli, van 10.00 tot 12.00 uur of van 13.30 tot 15.30 uur, in de IVN-tuin van het bezoekerscentrum Veluwezoom. Het project is voor iedereen vanaf 65 jaar met of zonder teken- en schilderervaring en deelname kost 12,50 euro. Verf en andere materialen zijn aanwezig en minder mobiele deelnemers kunnen door een vrijwilliger worden opgehaald en thuisgebracht. Aanmelden kan via info@cultuurbedrijfriqq.nl of tel. 0313-415603.

Lees ook

Brandweer oefent bij Jumbo in Dieren

DIEREN – De vrijwillige brandweer uit Dieren heeft donderdagavond een brandoefening gehouden bij Jumbo supermarkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.