Home / Rheden-Regiobode / Kennismaken met korfbal

Kennismaken met korfbal

DIEREN – Korfbalvereniging Diderna laat deze maand kinderen boven de 6 jaar kennismaken met korfbal, iedere woensdag tot en met 29 mei op het voetbalveld bij het Johan Wagenaarplein in Dieren. Daar kunnen zij op woensdagavonden vanaf 18.30 uur vrijblijvend proberen of ze korfbal een leuke sport vinden. Bij Diderna kunnen kinderen al vanaf hun 3e meedoen, bij de Kangoeroeklup voor 3 tot 6-jarigen. Op zaterdag 18 mei zijn ouders met kinderen in deze leeftijdscategorie welkom om een uurtje mee te komen kijken en doen, om 10.00 uur op het korfbalveld van Diderna aan de Kolonieweg in Dieren.

Lees ook

Speurtocht door Velp

VELP – De Velpse buurtsportdag van woensdag 12 augustus staat in het teken van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.