Home / Rheden-Regiobode / Kakkers van de Straat bij Rhevak

Kakkers van de Straat bij Rhevak

RHEDEN – Kinderbouwdorp Rhevak wordt dit jaar gehouden van maandag 5 tot en met vrijdag 9 augustus. Het thema is dit jaar Kakkers van de Straat. Elke dag zijn er van 9.00 tot 16.00 uur activiteiten bij de Kanovijver. Op vrijdag is het programma tot 13.00 uur en is er ‘s avonds na 19.00 uur het spectaculaire Rhevak-vuur als afsluiting.
Deelname kost 17,50 euro voor kinderen die voor 5 augustus een weekticket kopen. Op maandagochtend aan de deur bedraagt een ticket 20 euro. Het is ook mogelijk één of meerdere dagtickets te kopen. Inschrijven kan via www.rhevak.nl. Het laatste nieuws is te lezen op de Facebookpagina van Rhevak.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.