Home / Rheden-Regiobode / Kaarten bij Sc Rheden

Kaarten bij Sc Rheden

RHEDEN – Vrijdag 10 mei wordt er weer gekaart bij SC Rheden. Het clubhuis aan de IJsselsingel opent om 19.30 uur haar deuren voor inschrijving, de kaarten worden om 20.00 uur geschud voor het klaverjassen en jokeren. Het is geen doorlopende competitie, dus iedere avond is een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Koffie en hapjes worden aangeboden door de club en er zijn mooie prijzen te winnen. De kaartavond is bedoeld voor (oud)leden, vrijwilligers, donateurs, adverteerders, vrienden en supporters van de Rhedense voetbalclub.

Lees ook

Bumé nieuwe Partner voetbalclub VVO

VELP – Bumé Bouw en Onderhoud en VVO hebben een partnerovereenkomst getekend. De bouwonderneming verbindt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.