Home / Nieuws / Jubileumfeest met ringsteken

Jubileumfeest met ringsteken

VELP – Velp voor Oranje bestaat 125 jaar en dat werd zondagmiddag gevierd met een gezellige middag ‘ouderwets’ ringsteken met paard en koets. De tweespannen draafden keurig de Van Spaenallee op en neer, terwijl de inzittenden van de koets met opperste concentratie probeerden de stok door de ring te steken. Met kasteel Biljoen op de achtergrond leverde dat een prachtig plaatje op voor het publiek, dat ondanks het tegenvallende weer in groten getale was komen kijken. In de pauzes konden deelnemers ringsteken op hun scootmobiel en kinderen mogen in een kruiwagen of skelter meedoen aan het evenement. De verjaardag van Velp voor Oranje was daarmee een feestje voor iedereen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Geen carnaval bij de De Heiknüüters

RHEDEN – Het bestuur van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüüters heeft met pijn in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.