Home / Alle-Regiobode / Jubileumbankje van loopgroep voor camping De Jutberg

Jubileumbankje van loopgroep voor camping De Jutberg

LAAG-SOEREN – Op camping De Jutberg in Laag-Soeren is zaterdag 20 april een bankje onthuld. Het is door de gelijknamige loopgroep aan de camping geschonken in het kader van het vijftigjarig jubileum van de sportieve club.

Met haar vijftig jaar is Loopgroep de Jutberg één van de oudste loopgroepen van Nederland. Dit bijzondere jubileum, dat in 2016 al plaatsvond, is destijds uitgebreid gevierd, natuurlijk op de camping, thuisbasis van de lopers. Er is toen een schaalmodel van de bank aangeboden, gemaakt door Aart Hans van Breda.
Het heeft sindsdien even geduurd door diverse verbouwingen op de camping, maar op een zonnige zaterdag in april is de bank dan eindelijk geplaatst. Na de opening van het nieuwe loopseizoen is de bank door Ad Verveld van de jubileumcommissie ‘overhandigd’ aan eigenaren Marijke en Nico van De Jutberg. De herinneringsbank krijgt een mooie plaats ergens op de camping.

De leden van de loopgroep zijn nu vol in training voor de sponsorloop voor de stichting ALS op zaterdag 11 mei, waarvoor nu al ruim 1.600 euro is bijeengebracht. Lopers die nog met deze tocht mee willen doen, kunnen zich aanmelden via loopgroepjutberg@kpnmail.nl.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.